Használati útmutató

ÚTMUTATÓ A PRORAM HASZNÁLATÁHOZ

Programunk az Exe eLearning HTML szerkesztővel készült. Ez egy olyan szabad terjesztésű keretprogram, amely beépített Taneszközökkel biztosítja az informatikában járatlanabbak számára is a jól strukturált tanulást segítő tananyagok szerkesztését, valamint megteremti az önálló tanulás és ellenőrzés lehetőségét, miközben professzionális, internetes megjelenítési képességgel bír.

Felhasználóbarátságát tehát webes megjelenítésének köszönheti, így a mindennapi netezők számára természetes tanulási környezetet teremt.

Operációs- és böngésző rendszer független, minimális megjelenítési különbség tapasztalható az egyes webböngészők tekintetében.

Beás nyelvoktató programunk 20 azonosan felépített nyelvleckéből, valamint az azt kiegészítő nyelvészeti és médiatartalmakból épül fel. Az egységes és jól átlátható szerkezet könnyű eligazodást biztosít a nyelvtanulók számára. Az elsajátítás folyamatát interaktívan segíti az önellenőrzést, és visszacsatolást biztosító feladatrendszer. A beás nyelv iránt érdeklődő, nem anyanyelvi programhasználók számára a kiejtés elsajátításához segítséget nyújthat a beépített hangzóanyag ismételt meghallgatása. A szavak, szószerkezetek, kifejezések megismerését, gyakorlását a pdf állományban becsatolt szótárak segítik.

  Az alábbi képek segítséget nyújtanak a program használatához
 

 

A TANANYAG ELSŐ LAPJA.

 

A BALOLDALI MENÜSOR ALAPJÁN NAVIGÁLHATUNK A TANANYAGBAN.

 


 

A LECKÉK FELÉPÍTÉSE AZONOS.
A JELÖLETLEN SOROK ÖNÁLLÓ OLDALAK, LEÁGAZÁST NEM TARTALMAZNAK.
A HANGZÓANYAG ELÉRÉSÉT A KÉPRE KLIKKELÉSSEL TEHETJÜK MEG.

 

 

A WEBOLDALAKHOZ HASONLÓAN NAVIGÁLHATUNK A LAPON BELÜL ÉS AZ EGYES OLDALAK KÖZÖTT.
TESZTFELADAT AZ ELLENŐRZÉS UTÁN.

 

© Dr. Orsós Anna, Déri Ildikó 2011